Aktív pihenés
Kezdőlap - Aktív pihenés
 
1
 
 
 

Termáltó és Ökpart

 

Zalakaros Fürdőváros legfőbb kincse az ásványi anyagokban gazdag feltörő termálvíz, mára a gyógyfürdő és a köré épülő szolgáltatások az egész város életének szerves részét jelentik.

A termálvíz mindeddig kizárólag a fürdőzést, a fürdővendégek kényelmét, gyógyulását és pihenését szolgálta, azonban a város legújabb beruházásával az elfolyó víz immár egy mesterségesen létrehozott tavat táplál, ez a termáltó pedig a köré épített szabadidős parkkal egy új, élménydús kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

Maga a termáltó megközelítőleg 12900 m2 vízfelülettel rendelkezik, legmélyebb pontja 1,8 m.

 

Látogasson el a Termáltó és Ökopart oldalára!

http://termalto.zalakaros.hu/

 

 
2
 

Végtelen kalandok kültéren és beltéren

 

Végtelen kalandok várnak rád Zalaszabarban, a Zobori KalandoZoo-ban, mindössze 10 KM-RE ZALAKAROSTÓL, a Kis-Balaton közvetlen szomszédságában.

A CSODÁLATOS PANORÁMA már önmagában felüdítő, de a kalandparkba érkezve egy igazi kaland-oázis fogadja az idelátogatókat. A hegyre felérve a lélegzetelállító panoráma tárul elénk, amely szemet gyönyörködtető látvány, garantáltan mindekit elbűvöl. A parkban felsorakoztatott játék arzenál pedig gyereket és felnőttet magával ragad, csak a naplemente vethet véget a játéknak.

 

Kalandok időjárástól függetlenül!

A kalandpark KÜLTÉRI és BELTÉRI szolgáltatatásainak köszönhetően a Zobori Kalandozoo-ban egy futó zápor sem szakíthatja félbe a kalandokat. Óriáscsúszda, 4 XD mozi, hófánk pálya, beltéri csúszda, beltéri játszóház, kötélpálya, Hurricane- elektromos dodzsemek és még rengeteg izgalmas játék vár.

 

Látogasson el a Zobori KalandoZoo oldalára!

http://zoborikalandozoo.hu/hu/

 

 
 
© 2016 furdo-zalakaros.hu