Csomagajánlataink
Kezdőlap - Csomagajánlataink

Kérje ajánlatunkat!

 
1
 
 
 
Válaszd az Adventi álom csomagajánlatunkat, hogy a Karácsonyra hangolódás közepette lelkedet is díszbe öltöztethesd a méltán híres Zalakarosi Fürdő kényeztető wellness attrakcióval és kalandjaival!
 
2
 
 
 
Válaszd a TÖK JÓ ZALAKAROSON csomagajánlatunkat, hogy az őszi szünetben félpanziós ellátással és az élményfürdő kalandjaival pihenhesd ki a mindennapokat.
 
3
 
 
 
Foglald le őszi pihenésedet extra őszi kedvezménnyel, pár lépésre a Zalakarosi Fürdőtől, félpanzióval, élményfürdő belépővel a Fürdő Hotelben.
 
4
 
 
 
A SENIOR KÚRACSOMAG a 60 év feletti vendégeink számára kihagyhatatlan ajánlat! Az OEP által támogatott gyógykezelések az egészség szolgálatában állnak, a félpanziós ellátás a mennyei falatokról gondoskodik, míg az alap fürdőbelépő a vízi felfrissülés lehetőségét kínálja.
 
5
 
 
 
A téli szünetet az élményfürdő belépőt és a félpanziós ellátást is magában rejtő csomagajánlatunk varázsolja szebbé! A gyermekek pihenését a Zalakarosi Fürdő változatos gyermekprogramjai teszik emlékezetessé.
 
6
 
 
 
A SZILVESZTERI CSOBBANÁS csomagajánlattal nem csupán az élményfürdő medencéjébe, hanem a fergeteges szilveszteri fürdőpartyba is belevetheti magát.
 
7
 
 
 
Tölts el nálunk 4 éjszakát 3 éjszaka áráért!
 
8
 
 
 
Köszöntse az őszt kihagyhatatlan szállásajánlatunkkal!
 
9
 
 
 
Csobbanjon bele az őszi kedvezményekbe! Szállás a Zalakarosi Fürdőtől pár lépésre, félpanziós ellátás, élményfürdő belépő fantasztikus áron!
További Vendégház
Kapcsolat
8749 Zalakaros, Thermál u. 4
Tel: 93/340-420 Fax: 93/340-318
E-mail: info@hellozalakaros.hu
© 2016 furdo-zalakaros.hu