Kültéri gyermekvilág
Kezdőlap - Gyermekvilág - Kültéri gyermekvilág

Kültéri gyermekvilág

A kültéri gyermekvilág felfedezése számos érdekes kihívás elé állítja az ideérkező csemetéket. A kalandvágyó gyermekek megismerkedhetnek a mini fekete lyuk adta izgalmakkal, vagy vízicsatákat vívhatnak a vízágyúkkal. Ha további élményekre vágynak, akkor a medencék felett átívelő hídon a víz érintése nélkül „szelhetik át a habokat”, de megannyi más lehetőség szolgálja a virgonc gyerekek szórakozását.

width=1000

 

Több mint 60 féle vízi attrakcióval, 400 m2-en többszintes medence komplexummal várja a gyerkőcöket, 0-12 éves korig Zalakarosi Fürdő Kölyökstrandja.

A kétszintes medence alsó szintjén napvitorlák árnyékában pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban úszhatnak, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Különböző színű és formájú csúszdák kínálnak kalandot, az anakonda és a mini fekete lyuk mellett szivárványcsúszdák invitálják a merész vállalkozókat, a harcosabb kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.

  • 0-12 éves korig 
  • több mint 60 féle vízi attrakció
  • zuhatagok
  • csúszdák
  • vízágyúk  

 

 Játszóudvar

A kültéri gyermekvilág közvetlen közelében lévő Játszóudvar a hét minden napján tárt ajtókkal fogadja a kalandokra vágyó ifjoncokat. Az udvar mászófallal, mászókákkal, libikókával és rengeteg izgalmas kültéri játékkal várja a játékbirodalomba látogató csemetéket. 

 

 

Milyen jegytípussal vehetem igénybe a Kölyökstrandot?

Alap belépővel látogatható a kültéri gyermekvilág.

 
Galéria
 
További Gyermekvilág tartalmak
© 2016 furdo-zalakaros.hu