Hírek, aktualitások
Kezdőlap - Hírek, aktualitások
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a strandon lévő családi csúszdapark és az 5-ös számú családi termálvizes medence 2019. május 13-15-ig (hétfő - szerda) a rossz időjárásra való tekintettel nem üzemel.
Ezúton tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy 2019.05.08-án szerdán a strandi családi csúszdapark műszaki okok miatt nem üzemel.Megértésüket köszönjük.
Május 1-jén hivatalosan is útjára indult a nyári időszámítás a Zalakarosi Fürdőben. A strandot ünnepélyesen Novák Ferenc, Zalakaros Város Polgármestere és Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója nyitotta meg, és hagyományosan pezsgővel köszöntötte az első érkező vendégeket.
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a strandi családi termálvizes medence nyitása technikai okok és az előre jelzett kedvezőtlen időjárás miatt a tervezetthez képest egy héttel eltolódik. Várható nyitás: 2019. május 11.
Az első fürdőzők már csütörtök reggel birtokba vehették a Zalakarosi Fürdő teljes körűen felújított Gyógykertjét és a Gyógykert fürdőmedencéjét. A beruházást a Gyógycentrum felújításának első ütemeként avatták fel ma reggel.
A felújítás után 2019.04.18-án ismét elérhető lesz a gyógykert!
A Magyar Fürdőszövetség Műszaki Szakbizottságának soron következő ülése 2019. 03. 28-án a Zalakarosi Fürdő szervezésében került megrendezésre. A szakmai nap központi gondolata az összefogás fontosságának a hangsúlyozása volt. A fürdővezetők stratégiai fontosságú célként, a fejlődés és a siker legfőbb mozgatórugójaként jelölték meg a közös munkát, a tapasztalataik megosztását mind a fejlesztések, mind az üzemeltetés terén.
2019. 03. 22-én, pénteken került sor a Zalakarosi Fürdő és a zalakarosi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola által, a Víz Világnapja alkalmából meghirdetett rajzpályázatának eredményhirdetésére.
A Balaton régió három kiemelkedő turisztikai attrakcióját üzemeltető társaság vezetője sajtótájékoztatón jelentette be együttműködését 2019. március 13-án a keszthelyi Helikon Kastélymúzeumban. A Helikon Kastélymúzeum, a Zalakarosi Fürdő és a Zobori Élménypark kölcsönösen kedvezményt biztosítanak azon látogatóik részére, akik mindhárom létesítmény szolgáltatásait szeretnék igénybe venni.
Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója rendkívüli sajtótájékoztató keretein belül jelentette be a társaság névváltozását: a korábban használt Gránit Gyógyfürdő Zrt. elnevezés helyett a jövőben a Zalakarosi Családi-, Élmény-és Gyógyfürdő Zrt. néven folytatja működését, a rövidített név Zalakarosi Fürdő Zrt. lesz.
«
1
2
3
4
»
 
Rendezvények
máj
25
-
máj
26
jún
08
-
jún
10
Kapcsolat
8749 Zalakaros, Termál út 4.
Tel: 93/340-420 Fax: 93/340-318
E-mail: info@hellozalakaros.hu
© 2016 furdo-zalakaros.hu