Hírek, aktualitások
Kezdőlap - Hírek, aktualitások
A mai napon került megrendezésre Zalakaros Város Önkormányzata, a Zalakarosi Fürdő és a Zalakarosi Turisztikai Egyesület közös Újévköszöntő Ebédjére, ahol Novák Ferenc, Zalakaros Város Polgármestere köszöntötte a meghívott vendégeket.
2019. januártól-májusig minden hónap második szerdáján az idősügyi klubok, közösségek tagjai kedvezményes áron vásárolhatják meg a fürdő komplex belépőjegyét.
Örömmel üdvözöljük Laky Zsuzsit a csapatunkban! Mostantól egész sokat fogtok róla, ill. tőle hallani a Zalakarosi Fürdőról, hiszen most már elárulhatjuk nektek, Zsuzsi lesz 2019-ben a Zalakarosi Fürdő Egészségnagykövete!
Negyven éve, 1978-ban kapta meg a gyógyfürdő és a település gyógyhely besorolást Zalakaros. Az évforduló alkalmából megrendezett ünnepségen beszédet mondott Dr. Sifter Rózsa, a Zala Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Novák Ferenc, Zalakaros Város Polgármestere, Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke, valamint Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezéigazgatója.
A Zalakarosi Fürdő az Új Kanizsai Kórházért Alapítvány részére a Kanizsai Dorottya Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályának gyógyító-ápoló munkához kapcsolódóan munkaruházat beszerzéséhez nyújtott támogatást.A munkaruhák átadására ünnepélyes keretek között sajtónyilvános esemény formájában került sor
Hasznos információk a gyógycentrum és gyógykert felújításáról!
2018. október 28-tól 09.00-17.00 óráig tart nyitva.
Nyugdíjasoknak minden csütörtökön FÉLÁRON a komplex belépőjegy!
Október 1-től a gyógycentrum felújításától egész télen rendelkezésre bocsátjuk a strandi 3-as számú medencét.
Keddtől az élményfürdőben mozgathatják át magukat látogatóink
«
1
2
»
Kapcsolat
8749 Zalakaros, Thermál u. 4
Tel: 93/340-420 Fax: 93/340-318
E-mail: info@hellozalakaros.hu
 
© 2016 furdo-zalakaros.hu