Hírek, aktualitások
Kezdőlap - Hírek, aktualitások
A Balaton régió három kiemelkedő turisztikai attrakcióját üzemeltető társaság vezetője sajtótájékoztatón jelentette be együttműködését 2019. március 13-án a keszthelyi Helikon Kastélymúzeumban. A Helikon Kastélymúzeum, a Zalakarosi Fürdő és a Zobori Élménypark kölcsönösen kedvezményt biztosítanak azon látogatóik részére, akik mindhárom létesítmény szolgáltatásait szeretnék igénybe venni.
Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója rendkívüli sajtótájékoztató keretein belül jelentette be a társaság névváltozását: a korábban használt Gránit Gyógyfürdő Zrt. elnevezés helyett a jövőben a Zalakarosi Családi-, Élmény-és Gyógyfürdő Zrt. néven folytatja működését, a rövidített név Zalakarosi Fürdő Zrt. lesz.
Sajtótájékoztató keretében jelentette be tegnap a Zalakarosi Fürdő, Zalakaros Város önkormányzata és a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft., a legújabb egészségtudatosság jegyében meghirdetett programját, “Csak egy pillanat” elnevezéssel. A kezdeményezés mellé álltak a Zalakarosi Fürdő Egészségnagykövetei: Laky Zsuzsi, Európa szépe és Dietz Gusztáv, valamint Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.
Ezúton tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2019.03.15-én rendezvény miatt a fürdő összes létesítménye 19:00 óráig tart nyitva.
A több mint fél évszázados szakmai tapasztalat és az elkötelezettség a magyar fürdőkultúra hagyományainak a megőrzésére és továbbfejlesztésére garanciát jelent a vendégek magas színvonalú kiszolgálására.
Sajtótájékoztató keretében jelentette be Grófné Csatos Andrea, a zalakarosi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója és Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója, hogy a Víz Világnapja alkalmából közös rajzpályázatot hirdetnek meg.
Zalakaros az egyik legkedveltebb úti cél hazánkban, derült ki az ország turizmusát összefoglaló M1 híradásból.
A mai napon került megrendezésre Zalakaros Város Önkormányzata, a Zalakarosi Fürdő és a Zalakarosi Turisztikai Egyesület közös Újévköszöntő Ebédjére, ahol Novák Ferenc, Zalakaros Város Polgármestere köszöntötte a meghívott vendégeket.
2019. januártól-májusig minden hónap második szerdáján az idősügyi klubok, közösségek tagjai kedvezményes áron vásárolhatják meg a fürdő komplex belépőjegyét.
«
1
2
3
»
Kapcsolat
8749 Zalakaros, Thermál u. 4
Tel: 93/340-420 Fax: 93/340-318
E-mail: info@hellozalakaros.hu
© 2016 furdo-zalakaros.hu