Hírek, aktualitások
Kezdőlap - Hírek, aktualitások - ÚJÉVKÖSZÖNTŐ EBÉD ZALAKAROSON
ÚJÉVKÖSZÖNTŐ EBÉD ZALAKAROSON

Az eseményen köszöntőt mondott Manninger Jenő, a térség országgyűlési képviselője, Dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, valamint Cziráki László a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója.

Cziráki László elmondta, a Zalakarosi Fürdő rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött mind gazdasági értelemben, mind vendégszám tekintetében, az elmúlt évekhez képest csúcsokat döntött.

Beszámolt a 2018-as évben elindult fejlesztések megkezdéséről, valamint a fürdő 7 éves fejlesztési stratégiájáról. Kitért a gyógycentrum rekonstrukcióra, amely megújult formában idén nyáron már a vendégek rendelkezésére fog állni, valamint az új szauna világ építésére is, amely ősszel nyitja meg a kapuit.

A vezérigazgató bejelentette, hogy a Zalakarosi Fürdő 2019-es évet “Életünk a gyógyvíz” jelmondattal az “Egészség Évének” nyilvánítja, kiemelt figyelmet szentel az egészségmegőrzésnek, rehabilitációnak, valamint az egészséges életmód hirdetésének. Az "Egészség Éve" 2019. képviseletére a Zalakarosi Fürdő Egészségnagykövetének Laky Zsuzsi Európa szépét kérte fel.

 
Rendezvények
ápr
18
-
ápr
23
ápr
18
-
ápr
23
máj
04
-
máj
05
Kapcsolat
8749 Zalakaros, Termál út 4.
Tel: 93/340-420 Fax: 93/340-318
E-mail: info@hellozalakaros.hu
© 2016 furdo-zalakaros.hu