A GRÁNIT Gyógyfürdő ZRt. környezetvédelmi politikája
Kezdőlap - közérdekű- A GRÁNIT Gyógyfürdő ZRt. környezetvédelmi politikája

Részvénytársaságunk 2016. évtől az ISO 9001:2015 és az ISO 14001:2015 szabványoknak megfelelően működteti integrált irányítási rendszerét és elkötelezett a szolgáltatásainkat szabályozó előírások, alkalmazható követelmények teljesítése iránt. 

Vállaljuk az integrált minőség- és környezetirányítási rendszer működtetését a társaság teljes tevékenységére vonatkozóan.

Munkatársaink és partnereink napi tevékenységében ezeket az ismereteket és célokat alkalmazzuk és megköveteljük.

A környezetvédelem fontosságát kiemelt feladatnak tekintjük, az erre vonatkozó ismereteket és eljárásokat folyamatosan tudatjuk és számon kérjük munkatársainktól.

Munkánk során betartjuk a törvényi előírásokat, azokat folyamatosan alkalmazzuk annak érdekében, hogy a környezeti tényezőinket jobban megismerjük, azok kedvezőtlen hatásait megszüntessük vagy minimalizáljuk.

Környezetirányítási rendszerünk alapelveinek betartása és a működtetése érdekében az alábbiakat valósítjuk meg:

- szolgáltatási folyamatainkban folyamatosan keressük azokat a technikákat, melyek a szennyezés megelőzést lehetővé teszik számunkra, a havária események megelőzését elsőrendű fontosságúnak tartjuk,

- a keletkező hulladékok mennyiségének alakulását folyamatosan figyelemmel kísérjük,

- vizsgáljuk a csökkentési, újrahasznosítási lehetőségeket, beszállítóink kiválasztásakor előnyben részesítjük a környezetbarát termékeket gyártókat,

- dolgozóink és a cég nevében eljáró személyek, szervezetek környezeti tudatosságának növelésére folyamatos tájékoztatással, célzott oktatásokkal törekszünk,

- ismertetjük a környezetvédelmi követelményeket alvállalkozóinkkal, beszállítóinkkal.

- Az alkalmazott technológiák, a végzett tevékenységek módosításakor kiemelten kezeljük a környezetvédelmi szempontokat.

Kültéri gyermekvilág

Azon túl, hogy ismertetjük a dolgozókkal, a környezeti politikát, bármely külső érdekelt fél számára is hozzáférhetővé tesszük külső kommunikációs tevékenységünk segítségével.

Eddigieknek megfelelően munkánk során továbbra is igényeljük a szakhatóság tapasztalatait, észrevételeit és segítségét.

Számítunk a nálunk megforduló fürdővendégek észrevételeire, információira, véleményére, melyekre természetesen reagálunk.

Kiemelt feladatunk a gyógyvízkincs megóvása, az érintetlen, csendes zöldövezeti gyógyhely környezetének megőrzése és környezet - gyógyászati elvárások - jó közérzet egymásra hatásának leghatékonyabb kihasználása az egészség megőrzése érdekében. 

Zalakaros, 2018. január 5.                Cziráki László vezérigazgató

© 2016 furdo-zalakaros.hu