A GRÁNIT Gyógyfürdő ZRt. minőségirányítási politikája
Kezdőlap - közérdekű- A GRÁNIT Gyógyfürdő ZRt. minőségirányítási politikája

Részvénytársaságunk 2016. évtől az ISO 9001:2015 és az ISO 14001:2015 szabványoknak megfelelően működteti integrált irányítási rendszerét és elkötelezett a szolgáltatásainkat szabályozó előírások, alkalmazható követelmények teljesítése iránt. 

Elsődleges célunk az, hogy a szolgáltatásainkat igénybe vevők elégedettek legyenek, melyet a követelmények lehető legjobb teljesítésével, valamint az elvárt igényeknek megfelelő szolgáltatások biztosításával érünk el.

Minőségpolitikánk megfelel Társaságunk szándékainak és környezetének, teljes mértékben támogatja szervezetünk stratégiáját, keretet ad minőségcéljaink kitűzéséhez.

Élményfürdő

Elkötelezettek vagyunk a szolgáltatásunkat szabályozó előírások, alkalmazható követelmények teljesítése iránt.

Valljuk, hogy a kiemelkedő minőség csak felelősségteljes munkavégzéssel, a minőségi szolgáltatás állandó ellenőrzésével, folyamatos fejlesztésével érhető el.A következetes kockázatelemzéssel fő célunk a hiba megszüntetése helyett a hiba megelőzése!

Elvünk a lehetséges és ismétlődő hibákat lehetőség szerint a legkorábbi fázisban felismerni, elhárítani.

A Társaság vezetése elkötelezett a szolgáltatások és a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztés iránt.Valamennyi vezetőnk felelős azért, hogy a társaság minőségpolitikáját valamennyi munkatársunk megismerje és annak betartásával, szellemében végezzék tevékenységüket. Munkatársaink szükséges ismereteit szervezett oktatásokkal érjük el.

Legfőbb célunk az, hogy tevékenységünkkel hozzájáruljunk vendégeink közérzetének, egészségének javulásához. Pontosan és hatékonyan működő minőségirányítási rendszer működtetése az érvényes szabvány követelményeinek megfelelően, külső és belső felülvizsgálatokkal a minőség folyamatos biztosítása, szinten tartása céljából.

Zalakaros, 2018. január 5.                                                       Cziráki László vezérigazgató

© 2016 furdo-zalakaros.hu