Sajtómegjelenések
Kezdőlap - Sajtómegjelenések
ZAOL.HU - Köszöntötték a 30 milliomodik vendéget a Zalakarosi Fürdőn
2019. június 17. hétfő
Ünnepélyesen köszöntötte tegnap a Zalakarosi Fürdőn Cziráki László vezérigazgató és Novák Ferenc polgármester a létesítmény 1965-ös fennállása óta harmincmilliomodikként érkező vendéget.
DELZALAPRESS.HU - A 30 milliomodik vendéget köszöntötték Zalakaroson
2019. június 17. hétfő
Novák Ferenc polgármester és Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója kedden reggel üdvözölte az 1965 óta üzemelő Zalakarosi Fürdő 30 milliomodik vendégét.
LIKEBALATON.HU - Már több mint 30 millióan fürödtek Zalakaroson
2019. június 17. hétfő
A 30 milliomodik vendéget köszöntötték a napokban a Zalakarosi Fürdőben. A 4 fős, kisgyermekes család visszatérő nyaraló a zalai városban, útközben a Balatonnál is mindig megállnak strandolni.
TVKESZTHELY.HU - A 30 milliomodik vendéget köszöntötték
2019. június 17. hétfő
Jubiláltak Zalakaroson, a fürdő 30 milliomodik vendégét köszöntötték kedden. A településen 1965-ben nyitotta meg kapuit a gyógyfürdő, azóta számos fejlesztésnek köszönhetően mára már a legkisebbektől a legnagyobbakig, mindenki találhat magának szórakozási lehetőséget a komplexumban.
KANIZSATV.HU - A 30 milliomodik vendéget köszöntötték tegnap Zalakaroson
2019. június 17. hétfő
Az 1965 óta üzemelő fürdő egy családi, év végéig igénybe vehető élményfürdő belépővel ajándékozta meg a szerencsés nyertest.
ZAOL.HU - Egyedülálló szaunavilágot építenek Zalakaroson
2019. május 28. kedd
Az év végére kétszintes szaunavilág épül a fürdőn 300 millió forintból. A létesítmény alapkövét pénteken rakták le.
NEWS.GLONAABOT.COM - Egyedülálló szaunavilágot építenek zalakaroson
2019. május 28. kedd
Az év végére kétszintes szaunavilág épül a fürdőn 300 millió forintból. A létesítmény alapkövét pénteken rakták le.
TURIZMUS.COM - Kétszintes szaunavilágot építenek a Zalakarosi Fürdőben
2019. május 28. kedd
Letették az új Szaunavilág alapkövét a Zalakarosi fürdőben, ahol a Gyógycentrum rekonstrukciója után is folytatódnak a fejlesztések.
TVKESZTHELY.HU - 200 fő befogadására alkalmas szaunavilág épül Zalakaroson
2019. május 28. kedd
A térségben egyedülálló komplexum alapkövét pénteken helyezték el. A vendégeket többféle szauna, gőzkabin és élményzuhanyok várják az év végétől. A 300 millió forintos beruházáshoz 100 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyújtott a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program.
Megnyitották az ötvenötödik strandszezont Zalakaroson
2019. május 3. péntek
Hagyományosan pezsgővel köszöntötte az első vendéget, a harminc éve rendszeresen visszatérő Klaus Reinhardtot a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója és a város polgármestere, majd hivatalosan is megnyitották az idei strandszezont.
Turizmus.com - Fürdőszövetség: műszaki szakbizottsági ülés Zalakaroson
2019. április 2. kedd
A Magyar Fürdőszövetség Műszaki Szakbizottságának ülését 2019. 03. 28-án tartották a Zalakarosi Fürdő szervezésében.A szakmai nap központi gondolata az összefogás fontosságának a hangsúlyozása volt. A fürdővezetők stratégiai fontosságú célként, a fejlődés és a siker legfőbb mozgatórugójaként jelölték meg a közös munkát, a tapasztalataik megosztását mind a fejlesztések, mind az üzemeltetés terén.
TURIZMUS.COM - Nevet vált a Zalakarosi Fürdő
2019. március 14. csütörtök
A zalakarosi Gránit Gyógyfürdő Zrt. a jövőben a Zalakarosi Családi-, Élmény-és Gyógyfürdő Zrt. néven folytatja működését. A rövidített név Zalakarosi Fürdő Zrt. lesz.
«
1
2
3
4
5
6
»
© 2016 furdo-zalakaros.hu