Sajtómegjelenések
Kezdőlap - Sajtómegjelenések
Turizmus.com - Fürdőszövetség: műszaki szakbizottsági ülés Zalakaroson
2019. április 2. kedd
A Magyar Fürdőszövetség Műszaki Szakbizottságának ülését 2019. 03. 28-án tartották a Zalakarosi Fürdő szervezésében.A szakmai nap központi gondolata az összefogás fontosságának a hangsúlyozása volt. A fürdővezetők stratégiai fontosságú célként, a fejlődés és a siker legfőbb mozgatórugójaként jelölték meg a közös munkát, a tapasztalataik megosztását mind a fejlesztések, mind az üzemeltetés terén.
TURIZMUS.COM - Nevet vált a Zalakarosi Fürdő
2019. március 14. csütörtök
A zalakarosi Gránit Gyógyfürdő Zrt. a jövőben a Zalakarosi Családi-, Élmény-és Gyógyfürdő Zrt. néven folytatja működését. A rövidített név Zalakarosi Fürdő Zrt. lesz.
KANIZSAUJSAG.HU - NEVET VÁLTOZTAT A GRÁNIT GYÓGYFÜRDŐ ZRT.
2019. március 14. csütörtök
A névváltással a fürdő jövőjére vonatkozó terveket teszik egyértelművé, kiemelve a gyógyfürdő megjelöléssel a gyógyító tevékenységet is. Az Új név, új lendület program részeként megvalósuló fejlesztésektől azt várják, hogy erősödik a Zalakarosi Fürdő hazai és nemzetközi jelentősége és piaci pozíciója.
ZAOL.HU - Nevet változtatott a zalakarosi fürdő
2019. március 14. csütörtök
Nevet változtatott a Gránit Gyógyfürdő Zrt., hangzott el pénteken a sajtótájékoztatón.EZENTÚL: ZALAKAROSI CSALÁDI, ÉLMÉNY- ÉS GYÓGYFÜRDŐ ZRT,
Zaol.hu - Csak egy pillanat: újabb egészségmegőrző program indult Zalakaroson
2019. március 1. péntek
A Zalakarosi fürdő, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. és Zalakaros önkormányzata összefogásában megvalósuló program keretében ingyenes vércukormérést vehetnek igénybe a fürdő vendégei és a városi sportrendezvények résztvevői három hónapon át.
Likebalaton.hu - Csak egy pillanat
2019. március 1. péntek
Fotógaléria a likebalaton.hu oldalán a "Csak egy pillanat" kezdeményezés sajtótájékoztatójáról.
Hirbalaton.hu Csak egy pillanat! – Újdonságok az egészség jegyében Zalakaroson
2019. március 1. péntek
A pihentető programok mellett az egészséges életmódot segítő újdonságokkal is várja az látogatókat Zalakaros az Egészség Évének jegyében.
Termalonline.hu - Zalakaroson odafigyelnek a vendégek vércukrára
2019. március 1. péntek
Márciustól a „Csak egy pillanat” elnevezésű akció keretében ingyenes vércukormérést vehetnek igénybe a vendégek a Zalakarosi Fürdőben.
KANIZSATV.HU - Zalakaros a TOP 10-ben
2019. február 5. kedd
Bekerült a 10 legnépszerűbb hazai turisztikai célpont közé a dél-zalai fürdőváros.
TURIZMUSONLINE.HU - Top 10 belföldi úti cél - 9. helyezett
2019. február 5. kedd
Az már biztos, hogy a turizmus szempontjából rekordév volt 2018. A tavalyi egész éves hivatalos statisztikai adatokat még nem ismerjük, még nem adta ki a KSH, azonban a szállás.hu adatai alapján már született top10-es lista a legnépszerűbb úti célokról. Ebbe a listába került kilencedikként Zalakaros.
TURIZMUSONLINE.HU - Zalakaroson pörög a bicikli
2019. február 5. kedd
Ingyen kerékpárslusszkulcsért cserébe a szállodákban és a tourinform irodában, kedvezményes bringás belépő az ország első kerékpáros fürdőjébe,tematikus GO BIKE masszázs, edukációstúrák a helyieknek, warm-upparty a Tour de Zalakaros 0. napján– és ez csak ízelítő a Go Bike mozgalom repertoárjából.
ZAOL.HU - Kiemelkedően jó esztendőt zárt tavaly a zalakarosi fürdő
2019. január 24. csütörtök
Zalakaros A nehézségek ellenére is kiemelkedően jó üzleti évet zárt a zalakarosi fürdő. A vendégforgalom és ezzel együtt az árbevétel növekedését az elmúlt időszak fejlesztéseinek, az újszerű marketingmunkának és a tavaly elfogadott középtávú stratégiának tulajdonítja Cziráki László vezérigazgató.
«
1
2
3
4
5
»
 
Hírek, aktualitások
 
Rendezvények
© 2016 furdo-zalakaros.hu