Sajtómegjelenések
Kezdőlap - Sajtómegjelenések
MAGYAR ÉPÍTŐK - Jövőre akár ötcsillagos is lehet: megújul a Zalakarosi Gyógyfürdő
2018. szeptember 10. hétfő
A Szabadics Zrt. végzi el az októberben kezdődő munkálatokat, melyekben többek közt megduplázzák a szaunaház férőhelyeit és új panorámamedence is épül.
HIRTV.HU - Tavaszra megújul a Zalakarosi Fürdő gyógycentruma
2018. szeptember 6. csütörtök
Tavaszra megújul a Zalakarosi Fürdő gyógycentruma. A tervek szerint megduplázzák a szaunaház férőhelyeit és új panorámamedence is épül.
MAGYARIDOK.HU - Korszerűsítik a Zalakarosi Fürdő gyógycentrumát
2018. szeptember 6. csütörtök
Nettó 642 millió forintos saját forrásból korszerűsítik a zalakarosi fürdő gyógycentrumát – közölte Gránit Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója szerdai sajtótájékoztatón.
ZAOL.HU - 700 millió forintból újítják fel a fürdő gyógycentrumát
2018. szeptember 6. csütörtök
Közel 700 millió forintból újul meg a fürdő több mint 25 éves gyógycentrumának ezer négyzetméteres medencetere. A beruházásról a helyszínen tartottak sajtótájékoztatót.
KANIZSAUJSAG.HU - Az ország 2. legjobb fürdője a Zalakarosi Fürdő
2018. szeptember 6. csütörtök
A június és augusztus között zajló voksverseny a magyarországi fürdők legnagyobb megmérettetése. Az eredmény az állandó fejlesztéseknek is köszönhető.
ZALAKAROS.HU - Megújul a gyógycentrum
2018. szeptember 5. szerda
Felújítják a fürdő 1992-ben átadott gyógycentrumát. Ezt Cziráki László, a Gránit Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója jelentette be. A teljes rekonstrukció október elsején indul.
KANIZSA TV - Megújul a Zalakarosi Fürdő gyógycentruma
2018. szeptember 5. szerda
A projekt befejezése után a vezetőség legfőbb célja az lesz, hogy az intézmény kiérdemelje az ötcsillagos nemzetközi minősítést az Európai Fürdőszövetségtől.
TURIZMUS.COM - Kezdődik a karosi fürdő gyógycentrumának felújítása
2018. szeptember 5. szerda
Hamarosan elkezdődik az idén 63. éves Zalakarosi Fürdő gyógycentrumának komplex felújítása. A beruházás 700 millió forintból valósul meg, átadása 2019-ben várható.
NYUGAT.HU - Korszerűsítik a Zalakarosi Fürdő gyógycentrumát
2018. szeptember 5. szerda
Nettó 642 millió forintos saját forrásból korszerűsítik a Zalakarosi Fürdő gyógycentrumát - közölte a Gránit Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója.
NAPI.HU - Százmilliókat költenek a Zalakarosi Fürdőre
2018. szeptember 5. szerda
Nettó 642 millió forintos saját forrásból korszerűsítik a Zalakarosi Fürdő gyógycentrumát - közölte Cziráki László, a Gránit Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója.
KANIZSAUJSAG.HU - Megújul a Zalakarosi Fürdő gyógycentruma
2018. szeptember 5. szerda
A Zalakarosi Fürdő múltja során alig akadt olyan év, amikor ne fejlesztette volna szolgáltatásait. A sort a kupolás gyógycentrum rekonstrukciója folytatja.
EPULETTAR.HU - Bejelentik a gyógycentrum korszerűsítését
2018. szeptember 5. szerda
Bejelentették a gyógycentrum korszerűsítését. Nettó 642 millió forintos saját forrásból megvalósuló teljes rekonstrukció október 1-jén indul és jövőre fejeződik be.
«
1
2
3
»
© 2016 furdo-zalakaros.hu