Sajtómegjelenések
Kezdőlap - Sajtómegjelenések
KANIZSATV.HU - 56 éve fedezték fel a zalakarosi csodát
2018. november 8. csütörtök
Az évforduló alkalmából emléktáblát és kopjafát avattak a fürdővárosban.
KANIZSAUJSAG.HU - 56 éve fedezték fel a gyógyvizet Zalakaroson
2018. november 8. csütörtök
A 60-as évek elején a település határában szénhidrogén-kutatást végeztek. Kőolaj helyett azonban 96 fokos, ásványi anyagokkal dúsan telített termálvizet találtak. A 2307 méterről feltörő víz pedig gyökeresen megváltoztatta a zalai aprófalu addigi életét.
Keszthely Tv - 56 éve tört fel a gyógyvíz Zalakaroson
2018. november 8. csütörtök
A zalakarosi gyógyvíz felfedezésének 56. évfordulója alkalmából avattak kopjafát és emléktáblát a Gránit Fürdő főbejárata előtt.
ZEGTV.HU - 56 ÉVVEL EZELŐTT FEDEZTÉK FEL A ZALAKAROSI GYÓGYVIZET
2018. november 8. csütörtök
56 évvel ezelőtt, éppen ezen a napon fedezték fel a zalakarosi gyógyvizet. Erre emlékeznek ma a dél-zalai városban. Az évforduló tiszteletére emléktáblát és kopjafát is avattak a zalakarosi gyógyfürdő bejáratánál. A helyszínről Frauenhoffer Márta tudósította az M1 Ma délelőtt című műsorát.
HIRSTART.HU - 56 éve fedezték fel a gyógyvizet Zalakaroson
2018. november 8. csütörtök
’60-as évek elején a település határában szénhidrogén-kutatást végeztek. Kőolaj helyett azonban 96 fokos, ásványi anyagokkal dúsan telített termálvizet találtak. A 2307 méterről feltörő víz pedig gyökeresen megváltoztatta a zalai falu addigi életét. Az évfordulón kopjafát avattak a Zalakarosi Fürdő főbejáratánál.
HIRBALATON.HU - 56 éve fedezték fel a gyógyvizet Zalakaroson
2018. november 8. csütörtök
A ’60-as évek elején a település határában szénhidrogén-kutatást végeztek. Kőolaj helyett azonban 96 fokos, ásványi anyagokkal dúsan telített termálvizet találtak. A 2307 méterről feltörő víz pedig gyökeresen megváltoztatta a zalai falu addigi életét. Az évfordulón kopjafát avattak a Zalakarosi Fürdő főbejáratánál.
Kanizsa TV - Tökfaragás és fürdőzés Zalakaroson
2018. november 5. hétfő
A kreatív foglalkozásra az őszi szünetre szervezett programsorozat részeként várták a résztvevőket.
ZAOL.HU - Színes programokkal várták a családokat a zalakarosi fürdőben
2018. november 5. hétfő
Az őszi szünet idején kézműves foglalkozásokkal, szórakoztató rendezvényekkel is invitálják a családok apraját-nagyját a fürdőbe.
ZAOL.HU - Megyekártyával féláron a zalakarosi fürdőbe
2018. október 12. péntek
Féláron vásárolhatnak élményfürdő belépőt a Zalai Hírlap, a Vas Népe, a Fejér Megyei Hírlap, a Napló, a Dunántúli Napló érvényes megyekártyával rendelkező előfizetői a Magyar Fürdőkultúra Napján.
MAGYAR ÉPÍTŐK - Jövőre akár ötcsillagos is lehet: megújul a Zalakarosi Gyógyfürdő
2018. szeptember 10. hétfő
A Szabadics Zrt. végzi el az októberben kezdődő munkálatokat, melyekben többek közt megduplázzák a szaunaház férőhelyeit és új panorámamedence is épül.
HIRTV.HU - Tavaszra megújul a Zalakarosi Fürdő gyógycentruma
2018. szeptember 6. csütörtök
Tavaszra megújul a Zalakarosi Fürdő gyógycentruma. A tervek szerint megduplázzák a szaunaház férőhelyeit és új panorámamedence is épül.
MAGYARIDOK.HU - Korszerűsítik a Zalakarosi Fürdő gyógycentrumát
2018. szeptember 6. csütörtök
Nettó 642 millió forintos saját forrásból korszerűsítik a zalakarosi fürdő gyógycentrumát – közölte Gránit Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója szerdai sajtótájékoztatón.
«
1
2
3
»
© 2016 furdo-zalakaros.hu