AKTÍV KIKAPCSOLÓDÁS
Kezdőlap - Strand - AKTÍV KIKAPCSOLÓDÁS

Aktív kikapcsolódás

A strand déli részén a családok, gyerkőcök, fiatalok számára létrejött aktív aqua zóna ad helyet a mozgalmas nyári strandi medencéknek.

 

Mi található itt?

ADRENALIN CSÚSZDAPARK:

2016. nyarának újdonsága, az 5 új csúszdából álló, extrém elemeket felvonultató Adrenalin Csúszdapark.

Fontosabb paraméterei:

 • 400 m új csúszda attrakció
 • közel 20 m indító magasság
 • akár 70 km / óra érkezési sebesség
 • már strandbelépővel is korlátlanul látogatható

 

Családi csúszdaegyüttes:

Különböző nehézségi fokozatokkal 6 db csúszda

 • Anakonda csúszda: 81 m hosszú, tekergő-kanyargó, nyitott. 12 éves kortól önállóan használható
 • 2 db extra meredek Kamikaze csúszda. 12 éves kortól önállóan használható
 • 3 pályás családi csúszda, amely 3-12 éves korig szülő felügyelettel, 12 éves kortól önállóan használató.

Hullámmedence:

Mindenki kedvence a fokozatosan mélyülő hullám medence. Tengerparti hullámokat élvezhetünk a zalakarosi strandon.

 • Vízfelület: 555 m2
 • Vízhőfok: 28-32 ºC
 • Vízmélység: 0,4-1,6 m

 

Családi medence:

A medencében lévő VÍZI ÖSVÉNYEN, egy kötélpályán keresztül, a vízen elhelyezett szigeteken át juthatnak át az ügyességüket megcsillogtatva a strandoló gyerkőcök. A medencében található széles, enyhe lejtésű csúszda kiváló a kisebbeknek és a kezdő csúszdázóknak. A családi medencében rendezik az animátorok a Vízi ösvény galoppot, kicsiknek csúszdaversenyt és különböző ügyességi vetélkedőket.  

Vízfelület: 559 m2                       Vízhőfok: 32 °C                 Vízmélység: 1,2 m

Fitness medence:

A termálvizes medencében naponta 2 alkalommal, délelőtt és délután aqua fitness órákkal kedveskedünk a vendégeknek.

Vízfelület: 310 m2                       Vízhőfok: 32 °C                 Vízmélység: 1,2 m 

Pancsoló gyermekmedence:

A picik is biztonságosan pancsolhatnak a Klubház mellett található kis gyermekmedencében a fák hűs árnyékában.

Vízfelület: 90 m2                          Vízhőfok: 30 °C                 Vízmélység: 0,3 - 0,5 m  Vízipók-Csodapók

Mesestrand:

A víz alatti mesevilág jól ismert hőse, Vízipók-Csodapók és barátai egyenesen behálózzák a gyerekeket, akik pókháló kötélen juthatnak el az egyik élménytől a másikig.

Több mint 60 féle vízi attrakcióval, 400 m2-en többszintes medence komplexummal várja a gyerkőcöket, 0-12 éves korig Zalakarosi Fürdő Vízipók-Csodapók Mesestrandja.

A kétszintes medence alsó szintjén napvitorlák árnyékában pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban úszhatnak, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Különböző színű és formájú csúszdák kínálnak kalandot, az anakonda és a mini fekete lyuk mellett szivárványcsúszdák invitálják a merész vállalkozókat, a harcosabb kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.

 • 0-12 éves korig
 • több mint 60 féle vízi attrakció
 • zuhatagok
 • csúszdák
 • vízágyúk

 

Klubház és játszóudvar

A Vízipók-Csodapók Mesestrand közvetlen közelében lévő Klubházban felkészült animátor csapat várja különféle programajánlattal a hét minden napján a kicsiket és a nagyobbakat. A klubházban egész nap kreatív foglalkozásokon vehetnek részt a gyermekek: rajzverseny, jelmezkészítés, arcfestés állandó része a programkínálatnak.

A játszóházban mászótorony várja a bátrakat, az udvarban mászófal, mászókák, libikóka és rengeteg kültéri játék található.

A programokra, vetélkedőkre a Klubházban lehet nevezni, a versenyek indulásának helyszíne, a nap végén pedig a program részeként táncparketté is alakulhat az udvar.

Sok meglepetéssel, érdekes, mókás feladattal ismerkedhetnek meg a gyerkőcök.

 

A Club programról dióhéjban

A Club programsorozat állandó, színes és szórakoztató gyermekprogramokkal maradandó élményekkel gazdagítja majd a kicsiket. A zene, tánc és csapatversenyek alkalmával mozgásigényüket vezethetik le. A tematikus programok, mint a kalóznap, vagy a lovagok és hercegnők napja pedig a kreatív szórakozásról gondoskodnak. A Klub Oázis Latino  és az Aquasalsa  táncos edzésprogram  latin ritmusokra és könnyen követhető gyakorlatokra épül, így kínálva élvezetes elfoglaltságot.

 

 

Amíg a gyerekek játszanak a szülők lazítanak? Igen!

A hely, ahol az egész család feltöltődhet! A Klubház igazi aktív kikapcsolódást kínál! A pihenés mellett a szórakozás sem elhanyagolható, ezért magyar nyelvű, magasan képzett helyszíni animátoraink a nyaralás folyamán vidám családi csapatjátékokkal, változatos sportprogramokkal színesítik az üdülést vendégeink részére. 

Pihenés és szórakozás egy helyen? Igen!

A gyerekek kalandjairól a Gondolkodj Egészségesen! Program szellemiségében képzett animátorok gondoskodnak. A GE! Program hitvallása szerint egy gyermek egészséges fejlődésében a lélek egészsége, a gyermek természethez fűződő viszonya vagy a társadalomba való beilleszkedésének képessége legalább annyira meghatározó, mint az egészséges életmód klasszikus elemei, a táplálkozás és a testmozgás, éppen ezért a Gondolkodj Egészségesen! Program a gyermekek egészséges fejlődését meghatározó valamennyi területtel foglalkozik, mint a táplálkozás, az egészség és higiéné, a fizikális és érzelmi mi fejlődés, a szocializáció és a nevelés.

Sport- és szabadidős programok

Sportos, játékos vetélkedők, családi programok focitól a vízi aerobikig széles választékban állnak a Club Program résztvevői rendelkezésére.

© 2016 furdo-zalakaros.hu