ALAKFORMÁLÓ KEZELÉSEK
Kezdőlap - Wellness - ALAKFORMÁLÓ KEZELÉSEK

Alakformáló kezelések

 

Fahéjas testtekercselés                                                           2700.-

A fahéj jótékony hatásai révén feszesíti és megújítja a bőrt. Zsírégető és anticellulit kezelés. A kezelési idő 30 perc. 

 

Ultrahangkezelés - karcsúsító, zsírégető kozmetikumokkal    3100.-

Az ultrahang longitudinális rezgés, több milliméter mélyen behatol a szövetekbe és hatását ott fejti ki. Kitágulnak az erek, javul a nyirokáramlás, megnő a sejtmembrán áteresztő képessége. Az ultrahang fejjel különböző hatóanyagokat vihetünk be (zsírlebontó, bőrtápláló anyagok). Problémás zónákra használjuk – csípőtáji, combok zsírégetésére, valamint cellulit ellen is kiváló kezelés. A kezelési idő 30 perc.   

 

 

Cellulit masszázs                                                                      4800.-

A narancsbőr (cellulit) masszázs helyreállítja a vérkeringést és az anyagcserét, valamint segít a méreganyagoktól való megszabadulásban. A masszázs során a kötőszövetre gyakorolt nagyon lágy fogástechnikával fokozzuk a nyirok folyadék visszaáramlását. A kezelési idő 30 perc.

 

Ajándékozz

Egy felejthetetlen élmény a legszebb ajándék. Ajándékutalványainkat 1000 Ft-os címletekben is kérheti, így szerettei saját maguk választhatnak szolgáltatásainkból. Látogasson el webshopunkba, ajándékozzon wellnesst szeretteinek!

webshop/

 

Akció

1-et fizet, kettőt vihet akciókkal várjuk egész évben! Keresse a pénztárakban az aktuális napi wellness menüt!

Kapcsolat
8749 Zalakaros, Thermál u. 4
Tel: 93/340-420 Fax: 93/340-318
E-mail: info@hellozalakaros.hu
 
© 2016 furdo-zalakaros.hu