WELLNESS MASSZÁZSOK
Kezdőlap - Wellness - WELLNESS MASSZÁZSOK

Wellness masszázsok

 

Csokoládé masszázs                             5.500.-                       9.100.-

Meneküljön el a mindennapi stressz elől és hagyja, hogy szakembereink körülöleljék Önt finom, langyos, 100% kakaótartalmúcsokoládéval. A csokoládé masszázs leginkább endorfin termelő, lélekre ható kezelés. Antistressz és szorongáscsökkentőhatású. Hidratálja és tonizálja a bőrt; oldott ásványi anyag tartalma révén bőrpuhító, revitalizáló hatású.Bármely korosztálynak ajánljuk, kismamáknak is. A masszázs időtartama 30 perc vagy 60 perc 

 

Relaxáló aromamasszázs                    5.500.-                        9.100.-

Az aromamasszázs esszenciális olajokkal és növényi kivonatokkal történő kezelés, melynek aromaterápiás hatása van.Az esszenciális olajok a wellness aktív faktorai, a test és lélek elengedhetetlen cseppjei, melyek növények, virágok kicsinyüvegcsékbe csomagolt energiái. Az aromamasszázs során kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb kombinációt, melyleginkább alkalmas a testi-lelki-szellemi regenerálódására, stresszoldásra és relaxálásra. 24 órás ismétlése nem ajánlott azaromák erős hatása miatt! A masszázs időtartama 30 perc vagy 60 perc.  

 

Bamboo masszázs                                5.500.-                        9100.-

A bamboo masszázs csökkenti a feszültséget és fokozza az érző receptorok működését, élénkíti a vérkeringést, újraépíti a bőr sziluettjét és puhaságát. Nyiroktisztító hatásának köszönhetően relaxál és megnyugtat. Ideális férfiaknak (különösen sportembereknek) és nőknek (különösen cellulit kezelésre) egyaránt. A masszázs fő kellékei a speciálisan előkészített, különböző méretű bambuszrudak, és masszázsolaj. A masszázs időtartama 30 perc vagy 60 perc. 

 

Csakra- és lávaköves masszázs           5.700.-                    10.100.-

A csakra- és lávaköves masszázs a különleges kövek mágikus erejével, az energia meleg rezgésén keresztül hat a testre.A lávakövek különböző frekvenciák, színek és hő értékes őrzői. Felmelegítve és a meridiánokra helyezve rezgéseketközvetítenek, és energiát adnak át, így a test és lélek jóérzéssel, békés nyugalommal töltődik fel. A kövek ereje és a speciális ayurvédikus masszázs kombinációja nyugtató és lazító hatású, elűzi a felgyülemlett stresszt, helyreállítja mind a szervezet, mind a lélek harmóniáját, egyensúlyát. A masszázs helyreállítja test és lélek egységét a teljes ellazulás során. Egy fenséges pillanat a hétköznapok rohanásában, egy évezredes kezelés, ami a békesség és nyugalom oázisát jelenti felgyorsult világunkban. A masszázs időtartama 30 vagy 60 perc.   

 

Édes mézes masszázs                           5.500.-                      9.100.-

Az édes mézes masszázs egy varázslatos édes élményt ad. Aranyló mézcseppek a bőrön, amit szakavatott kezek különlegeswellness masszázzsá formálnak. Ez az intenzív mézes masszázs megújítja és táplálja a bőrt, puhává, ellenállhatatlanulselymessé és feszessé varázsolva azt. A masszázs időtartama 30 perc vagy 60 perc.  

 

Kényeztető arc- és fejmasszázs           5.500.-

A kényeztető arc- és fejmasszázs helyreállítja a szervezet egyensúlyát és harmóniáját.Ideális minden olyan eredetű feszültségre, melyek hatnak a fejre, a szemekre, a torokra, a fülekre, a nyakra és a vállakra.Rendszeres alkalmazásával méregtelenítő hatást, a memória javulását, a látás javulását, fokozott oxigénellátást biztosít. Kiváló migrén és fejfájás ellen! A masszázs időtartama 30 perc. 

 

Anti-Age testkezelés – a piros szőlő magjával és rostjaival      9.100.-

Anti-age testkezelés a piros szőlő magjával és rostjával tonizál, antioxidáns hatású, felveszi a harcot a szabadgyökökkel szemben, melyek felelősek a bőr öregedéséért. A piros szőlő polifenol tartalma segíti a kollagén és az elasztin termelődését, ezáltal csökkenti a bőr megereszkedését, segíti a bőr megfiatalodását. A kezelés időtartama 60 perc.

 

Karcsúsító zöldteás testkezelés                                               9.100.-

A karcsúsító zöldteás testkezelés során a zöld teás pakolás javítja a bőr elaszticitását, segíti a test méregtelenítését, fogyását és tonizálását. A kezelés folyamán a pakolás hőmérséklete lassan emelkedik, mely segíti az aktív hatóanyag bejutását a bőrbe. Minden bőrtípusra, kúraszerűen ajánlott. A kezelés időtartama 60 perc. 

 

Kreolok titka – nádcukros testradír       4.400.-

A kreolok titka egy teljes körű radírozó és hidratáló kezelés. A barnacukor eltávolítja az elhalt hámsejteket és a bőrszennyeződéseket. Az édesmandula olaj és az E vitamin puhítják a bőrt és egy hidratáló védőréteget hagynak maguk után.A kezelés időtartama 30 perc.

 

Gyógyító érintések masszázs Zalakaroson – engedj az érzékeidnek!

                               3.000.- 

A 20 perces masszázs a testre, mint egészre hat, javítja a keringést, fellazítja feszes, kötött izmokat, enyhíti fájdalmat. A bőr rugalmasságát a vérbőség fokozásával állítja helyre, a lerakódott salakanyagokat eltávolítja, fokozza az izomzat teljesítőképességét. A masszírozás hatékonyságát növeli, hogy zalakarosi masszázskrémet alkalmazunk, amely rendkívül gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben.  

 

 

 

 

© 2016 furdo-zalakaros.hu