Gyermekvilág

A Zalakarosi Fürdő az évek során a családosok fellegvárává vált. Nem csak gyógyulást, hanem élményt és erőt is ad az egész család számára.

Beltéri gyermekvilág az év minden napján várja a lurkókat. Többszintes élménymedence, csúszdák, vízijátékok garantálják a vidám és tartalmas időtöltést.

Csúszdák és vizes kalandok

A három, eltérő nehézségi fokozatú csúszda különféle kihívások elé állítja a vállalkozó kedvű gyermekeket. A kis kalandorok a medencék fölé nyúló szigetek között átívelő függőhidakon szárazon is megúszhatják az átkelést, hacsak valaki a szigeteken elhelyezett vízágyúkkal el nem találja őket. A nagyok számára a sok-sok csúszást mászás is követheti a mélyebb vízű medencébe lógatott kötélmászókán. Ágyúk, kötélhágcsó, szigetek: hát mi ez, ha nem egy kincsekkel teli kalózkaland!

A legkisebbeknek kialakított vizes játszótéren az alacsony vízszintnek köszönhetően a tipegő babák is kedvükre pancsolhatnak. Az itt található rózsaszín, virág alakú vízi hinta garantáltan a picik kedvence lesz.

Játszóterek

Anyukák-apukák, aggodalomra semmi ok! A csemetéket ki tudják majd csalogatni a vízből! A kétszintes élménybirodalom a galérián található játszóterekkel a parton is számos szórakozási lehetőséget kínál. Két vízi-móka között együtt megszáradhatnak a családi szaunában, majd várat építhetnek a sóhomokozóban.

Gyermek és családi szauna

Az élményfürdőt és a beltéri gyermekvilágot összekötő területen található szauna világunk, ahol kipróbálják a sóhomokozót, vagy épp a gyermekek számára is kellemes hőmérsékletű, 40-45 fokra felfűtött gyermekszaunát. Egy biztos: ha a vízben nem fáradtak el eléggé, a szauna melegétől a legkitartóbbak is elpillednek majd.

A vízi attrakciók és kalandok után elengedhetetlen az energiapótlás. A pihenő zónától pár lépésre található családi büfé kínálata mindehhez ízletes és gyors falatokkal szolgál. Teli hassal azonban a csúszás sem akkora öröm! A lustálkodás szolgálatatában a modern bútorzattal berendezett tágas pihenőtér áll. A baba-mama szoba a csendespihenő időszakának fellegvára.

Jó tudni!

Nyitvatartás: egész évben
Víz hőmérséklete: 30-34°C
Víz típusa: termálvíz
Életkor: 0-12 éves korig
Milyen jegytípussal vehető igénybe a beltéri gyermekvilág?
- Komplex belépőjeggyel látogatható.

Hírek,
Aktualitások

ÚJABB DÍJAT NYERTÜNK! DOBOGÓS HELYEZÉS AZ ÉV TURISZTIKAI ATTRAKCIÓJA SZAVAZÁSON
ÚJABB DÍJAT NYERTÜNK! DOBOGÓS HELYEZÉS AZ ÉV TURISZTIKAI ATTRAKCIÓJA SZAVAZÁSON
Élményfürdő nyitvatartás változás 2019.12.13.
Élményfürdő nyitvatartás változás 2019.12.13.

A strandi gyermekvilág több mint 60 féle vízi attrakcióval, 400 m2-en kétszintes medence komplexummal várja az ideérkező csemetéket. Az alsó szinten napvitorlák árnyékában pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban úszkálhatnak, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak a Zalakarosra érkező ifjoncok.

A kalandvágyó gyermekek felfedezhetik a mini fekete lyuk izgalmait, vagy vízicsatákat vívhatnak a vízágyúkkal. Ha további élményekre vágynak, akkor a medencék felett átívelő hídon a víz érintése nélkül szelhetik át a habokat – és még csak ízelítőt adtunk a vízi élményekből.

Több mint 60 féle vízi attrakció várja a lurkókat:

  • vizes játszótér, ahol a legkisebbek is jól érzik magukat
  • csúszdák kicsiknek és nagyoknak
  • anakonda csúszda
  • szivárványcsúszda
  • vízágyú csaták fellegvára

Jó tudni!

Nyitvatartás: 2019.05.01-09.30.
Víz hőmérséklete: 28-32°C
Víz típusa: termálvíz
Életkor: 0-12 éves korig
Milyen jegytípussal vehető igénybe a kültéri gyermekvilág?
-Alap belépőjeggyel látogatható.