Főoldal » Hírek » MEGSZÉPÜLT ÉS MEGÚJULT A BELTÉRI GYERMEKVILÁG
MEGSZÉPÜLT ÉS MEGÚJULT A BELTÉRI GYERMEKVILÁG
2020. 03. 06.

Közel egyhetes szünetet követően újra birtokba vehették a gyermekek a Zalakarosi Fürdő beltéri gyermekvilágát. A Gyermekek Éve 2020. program keretében a Zalakarosi Fürdőn nem csak programokban bővelkedhetnek a látogatók, hanem számos, kifejezetten gyermekközpontú részleg újul meg, valamint létesül a fürdő területén.

Alig két hete egy vizes farsanggal búcsúztattuk a telet, most pedig a tavasz első napjaiban egy örömteli megújulást jelenthetünk be. Ami a műszaki hátteret illeti, jelentős technikai fejlesztések valósultak meg, amelyek megalapozzák a gazdaságos és hatékony üzemeltetést. Sor került a légtechnika robot technológiás tisztítására, a légtechnikai szívórácsok cseréjére, a vízi játékok vezérlő szelepeinek és vízszűrő kádak cseréjére, a vízforgató technológia modernizálására.

Korszerűsítettük a villamosenergia hálózatot, energiatakarékos LED-es világítás telepítésével, amelyek egyúttal meghatározzák az épületrész dizánját, valamint megtörtént a burkolatok és játékelemek esztétikai felületkezelése is - mondta el Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója, aki a fürdő márkanagyköveteivel: Laky Zsuzsival és családjával, valamit Erdei Zsolt “Madár” világbajnok ökölvívóval és Czimondor Nándorral, a város alpolgármesterével közösen adták vissza a gyerkőcöknek a vízi birodalmat.