Sajtómegjelenések

Travelo.hu - Idén Zalakarost díjazták

Nemcsak az úti célok, hanem a turisztikai látnivalók is "indultak" a versenyen, a Zalakarosi Fürdőt minőségi díjjal jutalmazta. 

Tovább a teljes hírre

TURIZMUS.COM - Magyar Fürdőinnovációs Díjat nyert a Zalakarosi Fürdő

Zalakaroson rendezte meg a Magyar Fürdőszövetség őszi közgyűlését november 19-én és 20-án. A közgyűlés adták át a 2019-es Magyar Fürdőinnovációs Díjakat, valamint a Nemzeti Tanúsító Védjegyeket.

Tovább a teljes hírre

ZALAKAROS.HU - MAGYAR FÜRDŐINNOVÁCIÓS DÍJAT NYERT A ZALAKAROSI FÜRDŐ

A Magyar Fürdőszövetség közgyűlés első napján díjátadó keretében került átadásra a Magyar Fürdőinnovációs Díj 2019, valamint a sor került a Nemzeti Tanúsító Védjegyek átadására is.

Tovább a teljes hírre

ZAOL.HU - Díjat kapott a Zalakarosi Fürdő

A Magyar Fürdőszövetség által meghirdetett pályázaton a Zalakarosi Fürdő nyerte el, innovatív fürdőszolgáltatás kategóriában, a legrangosabb elismerést. 

Tovább a teljes hírre

DÉLZALAPRESS.HU - Fürdőinnovációs díjat nyert Zalakaros

A Magyar Fürdőszövetség őszi, e héten Zalakaroson rendezett közgyűlésén került sor a Magyar Fürdőinnovációs Díj 2019., valamint a Nemzeti Tanúsító Védjegyek átadására.

Tovább a teljes hírre

ZAOL.HU - A Magyar Fürdőszövetség közgyűlésén adták át a díjakat

Magyar Fürdőinnovációs díjat nyert a Zalakarosi Fürdő, valamint a hévízi gyógyfürdő. Az elismeréseket kedden a ParkInn hotelben, a Magyar Fürdőszövetség őszi közgyűlésén adták át.

Tovább a teljes hírre

TURIZMUS.COM - Desztinációs logika és élményalapú turizmus a hazai fürdőkben

A Magyar Fürdőszövetség közgyűlésén Könnyid László, az MTÜ stratégiai vezérigazgató-helyettese az egészségturizmus aktuális kérdéseiről és az ágazat jövőképéről tartott előadást. 

Tovább a teljes hírre

Kanizsaujsag.hu - Zalakaroson rendezte meg közgyűlését a Magyar Fürdőszövetség

A szakemberek az ország számos pontjáról látogattak el a kétnapos rendezvényre, melynek mindig más fürdőváros ad otthont.

Tovább a teljes hírre

Turizmus.com - Stratégia és fejlesztések a Zalakarosi Fürdőben

A Zalakarosi Fürdő a termálturizmus egyik zászlóshajója Magyarországon.

Tovább a teljes hírre

Zalakarosi lakosoknak szóló hírlevél - október

Ebben az évben a Zalakarosi Fürdő Hírlevelein keresztül tájékoztatjuk a zalakaroson élőket a Fürdő terveiről, eseményeiről, a Fürdő munkájáról.

Tovább a teljes hírre

Kanizsaujsag.hu - Becsületkönyvtár nyílt a Zalakarosi Fürdőn

Becsületkönyvtár nyílt a Zalakarosi Fürdőn. A vendégek így nemcsak a termálvízben, hanem az olvasásban is elmerülhetnek.

Tovább a teljes hírre

Kanizsatv.hu - Nemzetközi víztechnológiai konferencia

A Víz- és szennyvízkezelés az iparban elnevezésű tudományos fórumot a kanizsai Soós Ernő Víztechnológiai Kutató-Fejlesztő Központ szervezte.

Tovább a teljes hírre