Főoldal » Hírek » Szakmai díjakat is bezsebelt a Zalakarosi Fürdő
Szakmai díjakat is bezsebelt a Zalakarosi Fürdő
2020. 01. 28.

SZAKMAI DÍJAKAT IS BEZSEBELT A ZALAKAROSI FÜRDŐ


Mind látogatottságban, mind az eredményesség szempontjából felülmúlta az előzetes várakozásokat a Zalakarosi Fürdő elmúlt éve.

A vendégszám mintegy 3 százalékkal haladta meg a tervezett szintet, s ennek megfelelően közel 5 százalékos növekedés regisztrálható.Az adatok mellett a szakmai elismerések és a vendégek visszajelzései is örömre adhatnak okot, hiszen az „Év Fürdője” közönségszavazáson a dobogó harmadik fokán végzett a fürdő. Emellett a Magyar Fürdőszövetség Innovációs nagydíját is elnyerték a szolgáltatások kategóriában. A legnagyobb szakmai elismeréseket a Magyar Fürdőszövetség, valamint az Európai Fürdőszövetség ötcsillagos minősítései jelentik, ezzel a Zalakarosi Fürdő belépett az európai termálturizmus elitjébe.

A vezérigazgató elmondta, hogy a múlt év sem telt el fejlesztések, beruházások nélkül, a Gyógycentrum és Gyógy­kert rekonstrukciója közel 1 milliárd forintba, a Fürdő Hotel felújítása 200 millió forintba, míg a nemrég elkészült új Szaunavilág kialakítása 440 millió forintba került. Cziráki László elmondta, hogy idén egy ifjúsági szállót alakítanak ki, több mint 40 férőhellyel és tanári szobákkal, valamint sor kerül a stranddal közvetlen kapcsolatban álló terület fejlesztésére. A teljes cikk a zaol.hu oldalán olvasható. http://bit.ly/38LIuYg