Főoldal » Hírek » SZAUNÁZÓK HÉTVÉGÉJE VOLT ZALAKAROSON
SZAUNÁZÓK HÉTVÉGÉJE VOLT ZALAKAROSON
2019. 10. 05.

A szaunázás hozzátartozik az egészséges életmódhoz, és a Zalakarosi Fürdőn is az Egészség Éve van, mellyel az egészséges, sportos életmódot hirdetjük. Ráadásul egy szaunafejlesztési projektünk is folyamatban van, hiszen karácsonyra szeretnénk átadni a modern, új szaunavilágunkat, ahol számos szaunaattrakció, hideg-meleg vizes merülőmedence, jacuzzi, illetve tágas pihenőterek lesznek kialakítva – árulta el Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója. 

A rendezvényen egy talkshow keretében Erdei Zsolttal is találkozhattak az érdeklődők. 2020-ban a Gyermekek Évét tartják a Zalakarosi Fürdőben, ezért Laky Zsuzsi mellett a háromgyermekes világbajnok ökölvívó is a fürdő arca lesz. – Tervezem, hogy a családdal ellátogatunk egy-egy hétvégére Zalakarosra. Azt gondolom, hogy a rohanó hétköznapok után egy-egy ilyen hétvége kész felüdülés lesz, így pihentem folytathatom a következő hetet. Mindenkit arra bíztatok, ha hétvégén megteheti, akkor pihenje ki magát – mondta Erdei Zsolt „Madár” világbajnok ökölvívó. 

A beszélgetés főbb témái között az egészséges életmód, a sport és a rehabilitáció álltak. 

A hétvégi rendezvénysorozaton nemcsak a szaunázás jótékony hatásaira hívták fel a figyelmet, hanem a gyógycentrumban felállított wellness és egészség sarokban  a gyógyászati és wellness részleg szakemberitől informálódhattak a vendégek a fürdőn igénybe vehető kezelésekről, rekreációs formákról, termékeket tesztelhettek és akár egy rapid teszt masszázsra is regisztrálhattak.