Főoldal » Hírek » ÚJABB DÍJAT NYERTÜNK! DOBOGÓS HELYEZÉS AZ ÉV TURISZTIKAI ATTRAKCIÓJA SZAVAZÁSON
ÚJABB DÍJAT NYERTÜNK! DOBOGÓS HELYEZÉS AZ ÉV TURISZTIKAI ATTRAKCIÓJA SZAVAZÁSON
2019. 12. 05.

A szallas.hu “Az év turisztikai attrakciója" szavazásán a 3. helyezett lett a Zalakarosi Fürdő az Egri vár és a keszthelyi Festetics-Kastély után. A fürdők közül az elsők lettünk, ami óriási elismerés, ehhez pedig egy 100 000 Ft értékű marketing megjelenést is kaptunk az ország első számú turisztikai portáljának jóvoltából.

A megmérettetésen 5 tagú zsűri bírálata alapján a Zalakarosi Fürdő komplex szolgáltatás palettáját ismerték el, beleértve annak összes részlegét: megújult gyógycentrumot, élményfürdőt, gyermekvilágot, strandfürdőt, fedettfürdőt.
Cziráki László elmondta, kiválóan teljesítettek a zalakarosi turisztikai szereplők 2019-ben a megmérettetésen, és gratulációját fejezte ki a városban dolgozó kollegáinak is.
Zalakaros Város az 5. helyezést érte el az Év turisztikai attrakciója szavazáson, Az Év szállása díjat az Art Hotel nyerte el, a MenDan Hotel pedig kategóriájában szintén előkelő 3. helyezést kapta.

A vezérigazgató kitért arra, hogy nemrégiben vették át a Fürdőinnovációs Díjat, valamint elmondta még ebben az évben megkapja a Zalakarosi Fürdő Zrt. a nemzetközi fürdőszövetség ötcsillagos minősítését.

Cziráki László elmondta, hamarosan átadásra kerül a fürdő legújabb létesítménye, az exkluzív szaunavilág, amelyet az ünnepekben már birtokba vehetik a vendégek.

A sajtótájékoztatón a vezérigazgató a jövő év terveibe is bepillantást adott: 2020. a “GYERMEKEK ÉVE” lesz, a program keretében szeretnék felújítani a strandi gyermekmedencét a szezon kezdetére, emellett tervezik különböző attrakciók megvalósítását, ifjúsági szálló építést, valamint rengeteg gyermekprogramot.

Czimondor Nándor alpolgármester kiemelte, különlegesen fontosak tartja a közönségdíjak, hiszen ezek a vendégek által alkotott vélemények, amelyek biztos mutatói annak, hogy a város jó úton halad, fontosak a fejlesztéseink, és jó szívvel fogadják az elképzeléseinket.