Főoldal » Hírek » Zalakarosi Évértékelő
Zalakarosi Évértékelő
2020. 03. 03.

A Turizmis.com újságírója, Vámos Éva beszélgetett Cziráki Lászlóval, a fürdő vezérigazgatójával. Az interjúban elhangzott, hogy 2019-ben látogatottság és eredményesség szempontjából is felülmúlta az előzetes várakozásokat a Zalakarosi Fürdő teljesítménye, ami a látogatók elismerése mellett szakmai díjakat is bezsebelhetett. 

 Zalakarosi Fürdő vendégszáma mintegy 3 százalékkal meghaladta a tervezett szintet, és ennek megfelelően a gazdasági társaság eredménye is közel 5 százalékkal nőtt. 

Cziráki László elmondta, hogy a 2020-as év sem telik el fejlesztések nélkül: a fürdő északi részén lévő épület emeletén egy ifjúsági szállót alakítanak ki több mint 40 férőhellyel és tanári szobákkal. Szeretnék, ha Zalakaros a korábbiaknál is kedveltebb célpont lenne az osztálykirándulók körében. A stranddal közvetlen kapcsolatban álló közel egyhektáros területen autós kemping kialakítását kezdik el. A beléptető rendszer modernizálását is tervezik, ami egyfelől a szoftverek cseréjét, másrészt új beléptetőkapuk kialakítását jelenti, valamint lehetőséget teremt majd a készpénzmentes fizetésre is. A strand medencéinek karbantartására és felújítására is jelentős összeget szánnak.

A teljes cikket keressék a Turizmus.com 2020. januári számában.